VILKÅR OG BETINGELSER FOR LEVERING OG BETALING

Hurtig levering selv under 24 timer

Alle ordrer modtaget ved middagstid leveres næste arbejdsdag!

Præcist pakket

Vi behandler hver pakke som om det var vores egen! Vi er meget omhyggelige med at holde pakken sikker og sund, indtil den når dig.

Gratis fragt

Hver ordre over kr 299.00 leveres gratis!

HJEMMELEVERING I HELE LANDET!

Produkterne på vores websted vil blive leveret inden for maksimalt 5 dage fra bestilling med den leveringsmetode, du vælger. Vi kan ikke tage ansvar for forsinket levering fra vores logistikpartner. Du kan anmode om levering på din arbejdsplads eller i din lejlighed på hverdage mellem 9.00 og 17.00.

Vi anbefaler, at du sørger for at give en adresse til leveringen, hvor vores kurer kan finde dig eller din repræsentant mellem kl. 9 og 17. Hvis du vælger kontant ved levering, skal du sørge for at have det nødvendige beløb til at betale regningen. Under bestillingsprocessen kan du indtaste flere leveringsoplysninger i kommentarsektionen (f.eks. Dørklokke, portier, navnet på din repræsentant osv.). Hvis du har problemer med leveringen, bedes du ringe til vores logistikpartners kundeservice, hvor du kan få de nøjagtige oplysninger ved hjælp af sporingskoden i bekræftelsesbrevet.

Din pakke vil altid blive leveret til dit hjem eller til en DPD package point. Prisen for levering er kr 30.00 (hvis det er til et DPD package point) og kr 30.00 (hvis det er hjemmelevering). I tilfælde af en ordre, der overstiger den samlede værdi på kr 299.00, er leveringen dog gratis.

KONTANT ELLER KREDITKORT BETALING TIL KURIER (BETALING AF KVITTERING)

Du betaler værdien af din ordre til DPD-kureren. Derefter modtager du en kvittering, der bekræfter både modtagelsen af pakken og betalingen. I tilfælde af DPD-pakkepoint kan du betale for din pakke hos DPD’s partnere.

OTP SIMPLE PAY PAYMENT

Hvis du vælger denne mulighed, foretages din betaling via OTP SimplePays internationalt anerkendte, sikre betalingssystem med alle de nødvendige godkendelser, hvor du kan betale med Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro og American Express-kort der er egnet til onlinebetaling.

GRATIS LEVERING FOR BESTILLINGER OVER kr 299.00

Vi leverer din pakke gratis i hele Danmark, hvis den samlede værdi overstiger kr 299.00. Også i dette tilfælde sender vi din pakke med DPD-kurertjeneste på samme måde som for andre ordrer under kr 299.00.

HAR DU NOGEN SPØRGSMÅL?

E-mail: 
Telefon: