GARANTI

30-dages pengene tilbage garanti

Hvis du har nogen klager, så ring til os indenfor de første 30 dage efter dit køb og vi vil returnere den fulde købspris uden spørgsmål. Selv forsendelsen!

Sikre betalingsmetoder

Du kan betale sikkert online på OTP Simplepay interface. I tilfælde af kontanter ved levering kan du betale kontant til kureren og i mange tilfælde også med kreditkort.

100% naturligt

Vores produkter indeholder ingen skadelige eller uønsket ingredienser!

GENERAL GARANTI

Vi tror at kun gode produkter skal have lov til at eksistere i det 21-tyvende århundrede, og vi er engageret i kvalitet. Derfor tilbyder vi 100% garanti på alle køb, hvis der opstår nogle problemer. Med dette ønsker vi at gøre det helt risikofrit at prøve at bruge vores produkt for at gøre CricksyDog-løsningen til en sundere og sikrere livsstil mere kendt.

DEFEKTIV UDFØRELSE

Hvis der er en fejlbehæftet ydeevne (du modtog ikke det produkt, du bestilte), har du muligheden for at beholde det produkt, du har modtaget, eller at erstatte det produkt, du oprindeligt bestilte, med en værdiafstemning. Omkostningerne ved returnering og omkostningerne ved erstatningens-levering bestemmes af cricksydog.hu webshop.

TILBEHØRS INFORMATION

Vi tilbyder en 6-måneders garanti på alt tilbehør distribueret af os. I nogle tilfælde kan der være en midlertidig produktmangel, som vi ikke kan tage ansvar for! Uploadede billeder er kun til illustration-formål!

HVAD ER IKKE DÆKKET AF GARANTIEN?

Den kontraktmæssige garanti dækker ikke skader, der skyldes manglende vedligeholdelse, uautoriseret indblanding, ændring, misbrug, beskadigelse eller uautoriseret reparationer. Garantien dækker blandt andet ikke yderligere mangler eller skader:

  • funktionsfejl og skader, der skyldes forkert eller usædvanlig brug af produktet;
  • funktionsfejl og skader som følge af misbrug, ulykke eller uagtsomhed;
  • mangler eller skader, der skyldes forkert test, brug, vedligeholdelse, idriftsættelse, ændring; mangler og skader på grund af fugt, væske eller spildt mad;
  • ridser eller anden skade på enhedens overflade under korrekt brug,
  • dele der bliver slidte under regelmæssig vedligeholdelse eller korrekt brug.

HAR DU NOGEN SPØRGSMÅL?

Kontakt os:
E-mail: 
Telefon: