Har du nogen spørgsmål? Så skriv til os

Vi er altid glade for at høre fra dig! Vi velkommer alt konstruktivt kritik, positiv feedback. Hvis det er nemmere for dig, så skrive endelig på vores Facebook-side. Vi svarer indenfor få timer.

Skriv til os her

Perfekt diæt A-Z

Vores ekspertise er en garanti for kvalitet. Se selv! Ved at stramme de internationale regler har vi udviklet et specifikt sæt regler, som vi er særlig stolte af! Prøv vores mad og se selv!

? Mere energi

Proteinindhold optimeret til din hund, så han / hun løber aldrig tør for noget. Det varierer mellem 18-36% i vores mad, afhængigt af hundenes livsstil.

? Hold smagsløgene friske

Vi bruger ikke kunstige smagsforstærkere i modsætning til nogle hundemadsproducenter. Så din hund vil altid have de himmelske friske og saftige bid.

? Snapper lykken

Der er ikke noget vitalt vitamin, der ikke findes i vores diæt. Vi lægger ikke bare C-vitamin i vores produkt, fordi det lyder godt. Vi bruger kun ingredienser, som din hund virkelig har brug for.

⚕️ Fuld beskyttelse

Hvis du vælger os, og vi har din tillid, behøver du ikke længere gå til dyrlægen. Kun til ros, max.

? Total frihed

I dag er der så meget at huske på, fra børneskoleudstillinger til arbejdsopgaver, hvorfor skulle du bekymre dig unødigt om at fodre din hund sund? Overlad dette arbejde til os!

? Vi leverer til dit hjem

I samarbejde med DPD-kurertjeneste kommer alle dine ordrer til dit hjem. Men hvis du vil, kan du også bestille til et DPD-pakkepunkt.

Get to know us better

We post dog tips and advices on our blog. These are short articles that may be interesting to dog owners. Do not hesitate and check them yourself!

Levering næste dag

Hvis du afgiver din bestilling inden middagstid, ankommer din pakke den næste dag og kan straks lande i din hunds skål. Glem ikke, vi leverer overalt i Danmark!

Premium ingredienser

Råmaterialerne til alle vores produkter kommer fra kontrollerede landmænd. For os er din hunds sikkerhed det vigtigste! Se selv!

Har du spørgsmål, eller sidder du fast?

Skriv os på Facebook eller ring til os.